keskiviikkona, syyskuuta 08, 2004

Asento

Miksi harjoittaa seksiä aina lähetyssaarnaajan tapaan, lienevät amerikkalaiset Emma Taylor ja Lorelei Sharkey miettineet, kun sitä voi harrastaa vaikka nurin niskoin. Tämän todistaakseen naiset listasivat 365 erilaista asentoa, ja löivät ne kirjan kansien väliin. Ja koska aihe on universaali ja lähes tulkoon jokaisen sydäntä lähellä, on alun perin englanniksi väsättyä kirjasta ehditty kääntää jo muillekin kielille - viimeksi suomeksi.

Härmäläinen versio kantaa nimeä Asento! vuoden jokaiselle päivälle (Atena), mikä on suora käännös alkuperäisestä. Kirjan on suomentanut Jyrki Liikka, joka lokeroi sen huumorikirjallisuuden kategoriaan. Varsinaisena seksioppaana hän ei sitä pidä eikä rohkene edes kehottaa kansalaisia kokeilemaan kaikkia asentoja livenä.

- Kirja on tarkoitettu kaikenikäisille, mutta kyllähän sen kannessa voisi olla K-15-varoitus, mies veistelee.

Jokainen sivu on varustettu sekä kuvalla että sitä kuvaavalla tekstillä. Ota itse selvää, mitä Olet siis lasagnen suuri ystävä -asennossa tapahtuu. Jos kärvistelet kumppanin puutteessa, anna läpykkä polttari- tai häälahjaksi: umpirakastuneilla ainakin riittää intoa paritella polvet ruvella (kuten lokakuun 28. päivän kohdalla kehotetaan).
----

Iltalehden sivuilta lueskelin... Hmm pitäsköhän lähteä kirjakauppaan???

Ei kommentteja: